Ndryshimi i fundit: E Diel, 19 Janar 2020
Pastrime Silvio
Numri unik i identifikimit (NIPT): K91413010N
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2009
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 67,000,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 2
Fusha e veprimtarisė: Sherbime pastrimi dhe mirembajtjeje te ambienteve te brendshme dhe te jashtme, industriale dhe civile, publike dhe private, reklamave e totemeve te ambienteve spitalore, qendrave shendetesore, qendrave tregtare, hoteleve, zyrave, universiteteve, marketeve, bankave, bar - restoranteve, porteve, aeroporteve, terminaleve etj. me punonjesit tane. Pastrime te perditshme, pastrime speciale, pastrime pas rikonstruksioneve, lyerjeve etj. Larje, pastrim, trajtim dhe lugidim te dyshemeve te te gjitha llojeve; pastrim te fasadave te te gjitha llojeve ne cdo lloj lartesie. Pastrime dhe trajtime te veprave te artit. Pastrim dhe larje te kolltuqeve, divaneve, karrigeve, te cdo lloj tavani, tapeteve, moketeve, perdeve te holla e te trasha, grilave etj. Sherbime lavanterie dhe hotelerie, larje, hekurosje per gdo lloj subjekti dhe transporti i materialeve te pastruara. Sherbime lavazherie per qdo lloj automjeti. Pastrim e dizinfektim (DDD) te ambienteve te brendshme e te jashtme spitalore te rrezikshmerise se ulet, rrezikshmerise se mesme dhe rrezikshmerise se larte. Vleresimi i ndikimit ne mjedis dhe auditimi mjedisor, hartimi i akt - ekspertizave, raporteve etj. Tregtim (Shitje - Blerje), furnizim, importim me shumice e pakice te detergjenteve, produkteve, materialeve, pajisjeve, mjeteve, aksesoreve, makinerive te pastrimit. Sherbime dhe mirembajtje gjelberimi dhe te mjediseve te gjelberta, ndertime te impianteve te ujitjes, krasitje pemesh e bimesh dekorative, pleherim, mbjellje dhe zevendesim i luleve, bimeve e pemeve etj. Transport mallrash dhe produktesh per subjekte te ndryshme. Transport, grumbullim dhe evadim te mbetjeve urbane, pastrim i hapesirave te qyteteve, fshatrave etj. dhe trajtimi e riciklimi i mbetjeve. Grumbullim, transportim dhe evadim te mbetjeve spitalore e mbetjeve te rrezikshme spitalore. Zbatime dhe mirembajtje te impianteve djegese te mbetjeve. Trajtim dhe djegie te mbetjeve urbane e spitalore. Riperdorim te materialeve, makinerive, kompostim dhe prodhim te derivateve te djegshme nga mbetjet. Pastrime me mjete teknike speciale te ujerave, transporti i materialeve te pastruara. Pastrimi i gropave septike te cdo lloj subjekti dhe transportim i ujerave te ndotura. Sherbime nderhyrese Higjeno-Sanitare: Sherbime Pest Control (DDD - Dizinfestim/Dizinfektim, Dizinsektim, Deratizim) - te cdo lloj ambienti te brendshem dhe te j ash tern, publik e privat, te qendrave spitalore e shendetesore dhe te cdo lloj subjekti; largimin e gjarperinjve, qenve - maceve, minjve te arave, mizave e insekteve te ullirit dhe pemeve e bimeve. Import dhe tregtim te produkteve per trajtimet DDD dhe te largimit te gjarperinjve, qenve - maceve etj. Prodhim e tregtim me shumice e pakice te pesticideve (PMB - ve). Prodhim e tregtim me shumice e pakice te farave, bimeve, fidaneve etj. Tregtim (Shitje - Blerje), Importim, Dhenie me qira te vincave me krahe per ngritje peshash, autokullave, makinerive per ngritje ne lartesi, vingave me kosh dhe cdo lloj tjeter platforme ajrore. Sherbime lyerje, patinime, suvatime ne cdo lloj lartesie. Ndertime civile dhe ekonomike, rikonstruksione te ndertesave deri ne 5 kate"
Adresa: TIRANE Njesia Bashkiake nr. 2, Rruga Fatmir Haxhiu, Pallati 2, Shkalla 10, Apartamenti 76, Kati I
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Bule Allmuēa 20
Fiqiri Allmuēa 80
Sektori ekonomik: sherbime-ujesjelles-kanalizime-shperndarje energjie-perkthime-noteri-avokature-konvikte-sherbime bamiresie
Administratorė: Bule Allmuēa, Gani Deliu
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Xhiro vjetore (Lekė) 2014 : 106,636,228.00
Xhiro vjetore (Lekė) 2015 : 88,751,578.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2012): 15,849,338.11
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2013): 22,201,616.60
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2014): 5,450,998.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2015): 24,456,624.00
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
Pastrime Silvio