Ndryshimi i fundit: E Premte, 22 Qershor 2018
ADVANCED
Numri unik i identifikimit (NIPT): K81413042D
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2008
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 15,770,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 100
Fusha e veprimtarisė: Instalimi i kamerave, video. Instalimi i sistemeve te alarmit. Instalimi i sistemeve kundra zjarrit. Instalim i linjave dhe kabinave elektrike te T.U. linja telefoni, radiofoni, televizive, citofoni, mirembajtje e tyre. Kabina elektrike te rrjetit te shperndarjes - linja te tensionit te ulet - te mesem. Centrale hidraulike - prova ngarkese. Centrale termike - prova ngarkese. Impiante per prodhimin e energjise nga burime alternative. Instalime nenstacine, kabina e transformatoreve, linja te T.L. dhe te mesme. Aktivitet perfaqesimi te shoqerive te huaja brenda vendit dhe te subjekteve vendase jashte. Sherbime konsulence financiare, tregtare dhe komisionimi ne favor te subjekteve vendase dhe te huaja. Shoqeria mund te marre pjese ne firma qe kane objekt te ngjashem apo qe lidhen me objektin e veprimtarise se saj operuese si ne Shqiperi ashtu dhe jashte saj. Ajo mund te marre persiper si dhe te kryeje operacionet tregtare, financiare, pasuri te luajtshme dhe te paluajtshme te nevojshme dhe oportune per realizimin e qellimit te shoqerise. Per te realizuar objektin e saj shoqeria mund te kryeje cdo operacion tregtar, operacione qe lidhen me pasurite e luajtshme dhe te paluajtshme, financiare dhe kreditimi ashtu si dhe administrimi, si dhe te bleje dhe te shese ose te marre me qera ndermarrje, dege ndermarrjesh, si dhe te kete interesa ose pjesmarrje ne shoqeri, ende te themeluara apo ne themelim e siper, qe kane objekt te njejte ose te ngjashem me te vetin apo gjithsesi funksional per arritjen e qellimeve te shoqerise. Me ne pergjithesi shoqeria mund te kryeje cdo aktivitet tjeter te nevojshem apo te dobishem per realizimin e qellimeve te shoqerise - Ofrimi i sherbimeve ligjore ne fushen civile, penale, tregtare, familjare, publike etj, personave fizike, juridike dhe / ose individeve, shqiptare apo te huaj. Keshillime / Asistence / Perfaqesim ligjore dhe / ose nenligjore ne fushen civile, penale, tregtare, familjare, publike etj, personave fizike, juridike dhe / ose individeve, shqiptare apo te huaj ne gjykate dhe/ose perpara organeve te tjera shteterore/private. Pergatite te dokumentave ligjore/nenligjore/administrative ne fushen civile, penale, tregtare, familjare, publike etj, personave fizike, juridike dhe/ose individeve, shqiptare apo te huaj. Ofrimin e konsulences ne fushen ekonomike/tregtare, duke ofruar hartimin e strategjive te biznesit, ndjekjen e procedurave dhe proceseve per plotesimin e dokumentacionit te nevojshem per aplikimin e tyre si dhe rishikimin apo ndryshimin e tyre. Ofrimin e konsulences ne fushen e marketingut nisur nga promocioni, reklamimi, sherbimi ndaj klientit, diferencimi, segmentimi, shitje direkte, marketing online, taktikat e marketingut, marredheniet me publikun. Konsulence ne lidhje me burimet njerezore, qė nga struktura organizative (corporate governance), organizimi, rekrutimi dhe/ose trajnimi. Konceptim, organizim dhe menaxhim i reklamave te fushatave eventeve, fushatave te marketingut, marredhenieve me publikun, spoteve publicitare, ne fushen e design-it, publikimeve, reklamave dhe promocionit. Organizimi dhe zbatimi i fushatave promovuese, eventeve dhe evenimenteve te cdo lloji. Dizenjime dhe printime digitale te te gjitha llojeve, permasave dhe materialeve. Prodhim materiale marketingu, tabela te thjeshta dhe me ndricim, konstruksione plastike, druri dhe metalike si edhe montim i tyre ne ēdo vend dhe terren ne zbatim te legjislacionit shqiptar ne fuqi. Ne fushen e ndertimit shoqeria do te kryeje: Studimin, projektimin, konsulencen, sipermarrjen zbatuese dhe /ose investimin, sipas rastit, per realizimin me fonde publike dhe/ ose jopublike te veprave me karakter shfrytezimi dhe/ose administrimi, publike dhe/ose private si : ndertimin e ndertesave publike dhe private, rrugeve, urave, tuneleve, mbikalimeve e nenkalimeve, autostradave, traseve hekurudhore, dhe te gjitha veprave te tjera madhore, ujesjellesave, linjave mbitokesore dhe nentokesore per energjine dhe telekomunikacionet, ndertimin dhe reabilitimin e veprave ujitese, centralet, objektet turistike, objektet ushtarake, objektet e kultit, rrjetet inxhinierike, portet, aeroportet, objektet industriale, te gjitha restaurimet ne pergjithesi, rikonstruksione te veprave te artit, montimet e konstruksioneve metalike; si dhe ēdo ndertim tjeter i cili ne perfundim perben send te paluajtshem. Studim dhe pergatitje e projekteve mbi masat e mbrojtjes nga zjarri te ndertesave te cdo lloji, si dhe hartimi i akteve teknike per zjarret e rena.
Adresa: TIRANE Njesia Bashkiake Nr.6, Rruga Muhamet Gjollesha, Tirana Ring Center, Nr.8, Zyra 5.3
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Edlira Hoxha 100
Sektori ekonomik: IT-programim-internet-sherbime kabllore-sherbime telefonike+celulare
Administratorė: Besarta Dika
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Xhiro vjetore (Lekė) 2014 : 55,181,517.00
Xhiro vjetore (Lekė) 2015 : 70,142,548.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2012): 2,962,491.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2013): 4,386,759.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2014): 6,688,934.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2015): 17,121,712.00
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
ADVANCED