Ndryshimi i fundit: E Hėnė, 06 Gusht 2018
Ed Konstruksion SHPK
Numri unik i identifikimit (NIPT): K61625001I
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2005
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 15,500,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 100
Fusha e veprimtarisė: Ndertim objektesh shume kateshe,rezidenciale, rrugesh, rikonstruksione, punime, lyerje, punime hidraulike, elektrike, gipsi, suvatime etj.Ndertimi dhe mirembajtja e rrugeve etj.Prodhime materiale inerte dhe tregtimi i tyre. Projektimi dhe zhvillimi programeve aplikative per kompjutera. Sherbime ne rrjete informatike. Shitje-blerje, pajisjesh elektronike, kompjutera, aksesore te ndryshem informatike, kancelari etj. Importimin eksportimin dhe tregtimin e te gjitha llojeve te mallrave, materialeve , automjeteve me goma dhe zinxhire te tipeve te ndryshme , makinerive , pajisjeve dhe impianteve te ndryshme, te karakterit publik, industrial, bujqesor, tregtar, kulturor, sportiv, te sherbimeve, pjese kembimi, goma te ndryshme, bateri automjetesh etj, ne territorin e Republikes se Shqiperise dhe jashte saj.Hapjen e zyrave imobiliare dhe informacionit per shitjen dhe blerjen e pasurive te paluajtshme, dhenien e tyre me nenkontraktim dhe me qera etj.Tregtim me shumice dhe pakice te artikujve te ndryshem industrial, produkte bujqesore, ushqimore, materiale ndertimi, pesticide , pajisje elektronike, konfeksione etj, import-eksport.Transport te mallrave dhe udhetareve brenda dhe jashte vendit. Tregtim me pakice te karburanteve, te gazit te lengshem dhe vajrave lubrifikante me shumice dhe pakice . Hapje bar-bufe, restorant, parukeri, salon mode , qender estetike, fitnesi, servis makinash lavazh, motel, agjensi turistike. Tregtim, instalim, mirembajtje te paisjeve te cilat sigurojne burim ushqimi te panderprere. Mirembajtje e objekteve spitalore. Mirembajtje paisjesh spitalore dhe ato te ndricimit te biznesit. Ndertime hidraulike e hidroteknike, ndertim ujesjellesa, depo ujesjellesi, kanalizime, kanale e impiante vaditese, punime mbrojtje te sistemit hidraulik, ndertim impiante te sistemit te ujit, ndertim diga. Vepra te vecanta punime speciale, perforcim themeli e punime nentokesore, izolim mbi dhe nentokesore nga ujerat, puse shpime gjeologo-inxhinierike, shpime per uje. Punime sherbimi ne siperfaqe te gjelberta parqe-pyje. Ndertim i linjave te shfrytezimit e pastrimit te ujit te pijshem si dhe tregetimi i tij. Rikonstruksion i ndertesave civile dhe publike.Punime sherbimi, punime ne siperfaqe te gjelberta parqe-pyje, pastrim i siperfaqeve urbane, mirembajtje dhe zhvillim i dekorit ne mjedise urbane-ndricim dhe sinjalizim urban
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Alfred Ibrahimi 50
Jorgjie Ibrahimi 5
Eduart Ibrahimi 40
5
Sektori ekonomik: ndertime investimesh publike dhe veprash arti- ura-autostrada
Administratorė: Alfred Ibrahimi
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Xhiro vjetore (Lekė) 2014 : 83,408,327.00
Xhiro vjetore (Lekė) 2015 : 0.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2012): 35,194,382.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2013): 8,764,262.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2014): 9,174,916.00
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
Vera Lala
Ed Konstruksion SHPK