Ndryshimi i fundit: E Hėnė, 06 Gusht 2018
DELIA IMPEX
Numri unik i identifikimit (NIPT): K57123001R
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Shkodėr
Viti i themelimit: 2003
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 12,370,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 100
Fusha e veprimtarisė: Nderrmarrje ndertimi per vete dhe per te trete ne kryerjen e veprimtarive ndertimore, ndertime civile, industriale, bujqesore, turistike dhe kompletimi me instalimet elektrike, elektronike qe lidhen me to Rikonstruksion te cdo dhoit .Studim, projektim, ndertim e zbatim te veprave ndertimore te te gjitha llojeve sipas legjislacionit shqiptar. Studime urbanistike te te gjitha llojeve.Projektim, ndertim, montim, zbatim e rikonstruksion te godinave te te gjitha llojeve, rruge te ēdo kategorie, autostrada, mbikalime, hekurudha, tramvai, metro, pista aeroportuale, punime nentokesore, ura e vepra arti, ujsjellesa, gazsjellesa, vajsjellesa, vepra kullimi e vaditje, ndertime hidroteknike, mbrojtje lumore, sistemime hidraulike e bonifikime, barriera dhe mbrojtje lumore, diga, damba, tunele.Ndertime n/stacione elektrike, linja te tencionit te larte, te ulet e te mesem dhe shperndarjen e energjise. Ndertime impjante hidrosanitare, kuzhina, lavanteri e mirembajtjen e tyre. Impjante ngritese transportuese.Ndertime parafabrikat beton arme, struktura metalike e druri.Impjante teknologjike, termike e kondicionimi. Impjante e linja telefonie dhe telekomunikacioni. Impjante te ,mbrendshme elektrike, telefonike, radiotelefoni. Impjante te sinjalistike rrugore te trafikut, sinjalistika rrugore jo ndriēese.Investime ne ndertime civile, pallate e ne ndertime turistike.Hapjen e agjensive imobilare. Transport mallrash dhe udhetaresh e pika servisi per automjete. Import-eksport sipas legjislacionit shqiptar. Ndertim hidrocentrale. Prodhim te energjise elektrike dhe shitje te energjise elektrike. Ne fushen e sherbimeve civile pastrim mbetjesh urbane, pastrim gjelbrimi.Ne fushen e tregtise materiale ndertime, mallra industriale, lende te para, veshmbathje, konfeksione, hidrosanitare, paisje elektrike, elektronike, elektroshtepiake, mallra ushqimore te ndryshem. Hapje hotel, bar bufe. Agjensi turistike. Sherbime funerale. Ne fushen e transportit e te tregtise se karburanteve me pakice, si nafte, benzine, vaj, gaz. ne fushen e pyjeve. Punime duralumini. Hapje bare e restorante, parukeri, hapje pika servisi, agjensi turistike, imobiliare, etj, instalim te sistemeve, rrjeteve e paisjeve fundore telekomunikacionit te gjitha llojet dhe mirmbatjen e tyre. Impjante teknologjik, termik dhe te kondicionimit. Impiante dhe linja telefonie dhe telekommunikacionit. Impjante te brendshme, elektrike, telefoni, radio telefoni, TV ,Prollim tregtim grumbullim e shitje inerte si rere zhavorr etj" Ruajtja dhe sigurimi fizik I objekteve publike dhe private. Sherbim te ruajtjes te personave, objekteve e veprimtarive me kodin 1.3.A dhe sherbime te ruajtjes, transportimit e shoqerimit te vlerave monetare e sendeve te ēmuara me kodin 1.3.B. Sigurimi i objekteve publike e private, insalimi i mjeteve te sistemit vrojtues, pajisje nderlidhje, etj. Importim, tregtim dhe instalim te mjeteve te sistemit vrojtues, sinjalizues, audoviziv, mjeteve te mbrojtjes kunder zjarrit pajisjeve te nderlidhjes te teknikave te vjetra te lejuara nga legjistacioni dhe projektimi, instalimi dhe programimi i pajisjeve te telekomunikacionit dhe te sistemeve te kontrollit dhe monitorimit ne distance te automjeteve. Pastrimi i ambienteve te brendshme dhe te jashtme te institucioneve publike dhe private te banesave . Mirmbajtjen e sistemit te monitorimit me kamera te instaluara. Tregtim me shumice dhe pakice kamera sigurie dhe aksesore te tyre.
Adresa: Gruemire OMARE Omare, Lagjja Omarej, Rruga prapa mbikalimit te Ures se Vrakes, zona kadastrale 2827, nr. pasurie 87/9
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Mario Delia 100
Sektori ekonomik: NDERTIMI
Administratorė: Mario Delia
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Xhiro vjetore (Lekė) 2014 : 53,168,693.00
Xhiro vjetore (Lekė) 2015 : 45,825,227.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2012): 3,173,816.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2013): 3,654,180.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2014): 3,659,835.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2015): 1,646,852.00
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
DELIA IMPEX