Ndryshimi i fundit: E Hėnė, 06 Gusht 2018
S&T Albania SHPK
Numri unik i identifikimit (NIPT): K52207006Q
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2004
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 38,700,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 100
Fusha e veprimtarisė: Import-Eksport, tregtim i produkteve, licencave software, pajisjeve informatike, kompjuterike, elektronike si dhe sistemeve per perpunimin e te dhenave te te gjitha llojeve, hardware, software, te rrjetave te komunikimit te te dhenave, dhe te gjithe periferikeve te tyre. Import-eksport, tregtim i sistemeve kompjuterike per perpunim dhe transmetim informacioni. Import-eksport, tregtim te produkteve, pajisjeve dhe sistemeve te sigurise se informacionit duke perfshire ato te transmetimit dhe perpunimit te te dhenave, mbikqyrjes vizuale, sigurise fizike te ambienteve dhe qendrave te transmetimit dhe ruajtes dhe perpunimit te te dhenave. Sherbime konsulence teknike, projektim, integrim dhe mirembajtje te sistemeve te sigurise se informacionit, mbikqyrjes vizuale dhe sigurise fizike te ambienteve dhe qendrave te transmetimit dhe ruajtes dhe perpunimit te te dhenave. Instalimi i sistemeve te informacionit dhe te nderlidhjes. Prodhim, krijim, zhvillim, zbatim, instalim dhe integrim i programeve aplikative software te sistemeve te informacionit, bazave te te dhenave dhe platformave te nderveprimit mes tyre si dhe tregtimi i tyre. Projektim, instalim i rrjeteve kompjuterike, telekomunikacionit, informatike, dhe mirembajtja e tyre. Realizimi i projektimit, dhe instalimit te sistemeve te menaxhimit elektronik, sistemeve te informacionit dhe te nderlidhjes. Sherbime konsulence teknike, projektim, zbatim, revizion dhe tregtim ne fushat: punime topogjeodezike, gjeodezi inxhinierike, hartografi, fotogrametri, sistemet e informacioneve gjeografike. Krijim, zbatim, integrim te sistemeve te informacionit te prodhuar prej saj ose paleve te treta, te programeve software ne cdo fushe. Import-Eksport dhe tregtim aparaturash te te gjitha llojeve per zyra, pajisje zyrash e te tjera mjete pune kancelarike duke perfshire edhe te gjitha llojet e letres e materiale te tjera botimi. Sherbime transmetimi te dhenash, informacione dhe sherbime te ndryshme te lidhur me internetin. Krijim, zbatim, integrim te sistemeve te informacionit dhe software. Mirembajtje te pajisjeve te siperpermendura, support teknik, konsulence ne fushen e teknologjise se informacionit dhe energjise. Mirembajtje, garanci, rinovim suport prodhuesi , duke perfshire te gjitha brad-et e fushes se teknologjise se informacionit, si per hardware dhe software. Ofrim i mirembajtjes ne vend (onsite). Projektim, ndertim, zhvillim dhe operimi qendrave te te dhenave dhe kolokacion. Qera financiare, marrja dhe dhenia me qera pajisjesh zyre dhe kompjuteri, qera produktesh kompjuterike dhe informatike dhe te tjera. Krijim, organizim kurse profesionale, trajnime, seminare, workshop etj. Projektim, krijim dhe operim, per dhenie me qera te sistemeve informatike per shitje ne internet. Import-eksport, instalim, mirembajtje dhe tregtim te sistemeve te vezhgimit, akses kontrollit, sistemeve kunder zjarrit, UPS, radio nderlidhje. Sigurimi i sherbimeve elektronike dhe te telekomunikacionit dhe i sherbimeve te tjera te lidhura me te. Projektim, montim dhe mirembajtje te impianteve te prodhimit dhe shperndarjes se energjise. Sherbime te ndryshme dhe punime sherbimesh ne te gjitha fushat qe lidhen me prodhimin, transmetimin dhe shperndarjen e energjise. Projektim, montim dhe mirembajtje te sistemeve te matjes inteligjente si dhe te rrjetave inteligjente te energjise. Projektim, krijim, integrim dhe mirembajtje te zgjidhjeve hardware dhe software te lidhura me sektorin e energjise. Import-eksport i paisjeve me perdorim te dyfishte. Administrim i logjistikes dhe magazinimit te produkteve, transport mallrash per vete dhe te tretet. Shoqeria mund te kryeje edhe veprimtari te tjera ndihmese te cilat mbeshtesin arritjen e qellimit te saj kryesor ne perputhje me legjislacionin shqiptar ne fuqi. Menaxhim projektesh, ofrim i konsulences financiare, nenkontraktim sherbimesh TIK, sponsorizime te ndryshme. Aktivitete te tjera, qe vecmas ose se bashku me ato te mesipermet, do te konsiderohen te pershtatshme per rritjen dhe zhvillimin e shoqerise. Mirembajtje te pajisjeve dhe aparaturave elektronike, pajisjeve te ndryshme informatike, rrjetesh kompjuterike dhe sistemesh informatike, support teknik, help desk dhe kujdes ndaj klientit per sistemet dhe zgjidhjet e ofruara.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
S&T AG 100
Sektori ekonomik: IT-programim-internet-sherbime kabllore-sherbime telefonike+celulare
Administratorė: Kleanthi Prifti
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Xhiro vjetore (Lekė) 2014 : 359,497,552.00
Xhiro vjetore (Lekė) 2015 : 0.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2012): 25,305,375.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2013): 8,887,983.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2014): 12,840,535.00
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
Euro-Audit, Consultancy,co
S&T Albania SHPK