Ndryshimi i fundit: E Enjte, 19 Korrik 2018
"N E Z A "
Numri unik i identifikimit (NIPT): K31425013W
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tiranė
Viti i themelimit: 1997
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 100,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 100
Fusha e veprimtarisė: Ne fushen e pyjeve, mbareshtim pyjor, shfrytezim pyjor, pyllezime e permiresime pyjore, sistemime malore, mbareshtimin e kullotave dhe te livadheve, mbrojtjen e pyjeve nga semundjet, demtuesit dhe nga zjarret, mbareshtimin e faunes, flores spontane, mjekesore e tanifere. Ndertimin e meremetimin e veprave per sigurimin e ujit te pijeshem ne kullota e livadhe.Ne fushen e Tregetise dhe Sherbimeve:Import-Eksport, tregtimin e mallrave ushqimore, industriale te makinerive te ndryshme, elektrike, elektro-shtepiake, duralumin e prodhime te tyre. Tregetim te prodhimeve bujqesore e blegtorale, prodhime pyjore, prodhime te bimeve mjekesore, eterovajore, prodhimeve farmaceutike.Tregetim pijesh alkolike me shumice e pakice, hapje linje per prodhimin e tyre, per uje te gazuar dhe per artikuj te ndryshem ushqimor.Tregetim automjetesh dhe pjese kembimi per to, hapje pike servisi per rregullime, punime axhustimi, elektroauto, lavazh etj.Transport mallrash dhe pasagjeresh brenda dhe jashte vendit.Tregetim e prodhim lendesh te para ne fushen e ndertimit dhe pajisjeve te ndertimit, veprimtari investuese ne kete fushe dhe ne fusha te ndryshme te ekonomise.Hapje linje prodhimi per perpunim druri, lekurash dhe prodhime veshjesh e rroba pune.Hapje linje per materiale inertesh.Tregetim e prodhim kozmetike e estetike.Hapje restorantesh, bar kafe, hotele. Tregetim dhe prodhime ne fushen e ushqimit social.Veprimtari ne fushen e Turizmit dhe hapje Agjensi turistike.Tregetim me pakice te karburanteve, vajrave lubrifikante e nen produkteve te tyre.Sherbime, hapje kanalesh, shtrirje kabllosh ne fushen e telekomunikacionit.Evadim mbeturinash, mbetje te rrezikshme te te gjitha kategorive si dhe te trajtimit te tyre.Konsulence marketingu e sherbime te ngjashme, misione tregetare, kerkim tregu, byro informacioni e sherbime legale etj.Ne Fushen e Ndertimit:Per zbatim, punime dheu, sistemime, tarracime terrenesh.Ndertime civile e ekonomike.Ndertime rruge Kat.V, IV.Ndertime rruge Kat.III, II, I.Veshje me asfalt beton te rrugeve (ndertim mbi shtese) si dhe sistemim dhe asfaltim sheshe.Ndertim hekurudha.Ndertim vepra arti rrugore dhe hekurudhore. Ndertim ujesjellesa e kanalizime. Ndertim vepra kullimi, ujitje toke e impjante vaditese. Punime mbrojtjeje dhe sistemi hidra.
Adresa: TIRANE Njėsia Bashkiake nr.9, Rruga “Jordan Misja”, banesė private, ndodhur nė zonėn kadastrale nr.8330, numėr pasurie 4/452.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Mehmet Neza 100
Sektori ekonomik: pyje
Administratorė: Mehmet Neza
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Xhiro vjetore (Lekė) 2014 : 4,836,994.00
Xhiro vjetore (Lekė) 2015 : 0.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2012): 229,261.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2013): 298,890.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2014): 250,145.00
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
"N E Z A "