Ndryshimi i fundit: E Hėnė, 06 Gusht 2018
INFOSOFT SOFTWARE DEVELOPER
Numri unik i identifikimit (NIPT): K31418036C
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tiranė
Viti i themelimit: 2003
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 33,500,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 33,500
Fusha e veprimtarisė: Te zhvilloj aktivitet ne fushen e prodhimit dhe shitjes se software(programe), instalim, venie ne pune , trajnime, konsulenca e te tjera ndihmese per kete fushe. Blerje shitje Hardware, kompjutera,aksesore dhe pjese te tyre, import eksport komjutera, hardware dhe aksesore te tjere, instalim e mirmbajtje te tyre.Te zhvilloj aktivitet ne fushen e prodhimit te mallrave industrial te te gjitha tipeve si dhe tregtimit te tyre brenda e jashte vendit me shumice e pakice. Importimi, eksportimi si dhe prodhimi i lendeve te para qe jane baze per prodhimin dhe tregtimin e mallrave industriale, etj,Tregtimi me shumice dhe me pakice i aksesoreve dhe i materialeve ndihmese te nevojshme per prodhimin e mallrave industriale, etjTe zhvilloj aktivitet ne fushen e tregetise se automjeteve te te gjitha tipeve me shumice e pakice ,ne fushen e sherbimit te transportit te mallrave dhe udhetareve si brenda dhe jashte vendit, sherbimit ndaj mjeteve te transportit duke perfshire gjithe sektorin e mekanikes, servisit te autove etj. Te zhvilloj aktivitet ne fushen se ndertimit,; murator, shtrim pllakash, veshje me gips, punime hidraulike, elektrike, punime hekuri, suvatime dhe cdo punim tjeter qe ka te bej me ndertime e montime. Te zhvilloj aktivitet ne fushen e sherbimeve financiare, si te sherbimeve konsultative juridike e ekonomike edhe ne hapjen e pikave te sherbimeve financiare te transfertave , exchange ,etj. Te zhvilloj aktivitet ne fushen e marketingut, si te shrbimeve marketing; realizim reklamash, fletpalosje prezantimi, katalogje produktesh e ecurie te bizneseve e deri tek realizimi i studimeve marketing si; studime tregu, studime klientele , studime burimesh e deri tek realizimi i Plan bizneseve ne fusha te ndryshme.Te zhvilloj aktivitet ne fushen e Tregetise me shumice dhe me pakice , import eksport i te gjitha mallrave industriale , hidrosanitare, artikuj te konsumit te gjere, veshjeve konfeksioneve te ndryshme per te rritur e femije, pajisje elektroshtepiake, artikuj kozmetike, bime medicinale, prodhime e punime te lendeve te drurit, tregtim mobiljesh. Te zhvilloj aktivitet ne fushen e Tregetise me shumice dhe me pakice , import eksport i te gjitha mallrave ushqimore, bujqesore, blegtorale, artikuj te konsumit ushqimor, sherbimeve te kuzhines, bar restoranteve, fast foodeve si dhe produkteve gjysem te gatshem ushqimor, etj. Prodhimi ne vend i llojeve te ndryshme te mallrave ushqimore dhe industriale , paketimi i tyre si dhe tregetimi i ketyre prodhimeve me shumice dhe me pakice brenda dhe jashte vendit.Importimi, eksportimi si dhe prodhimi i lendeve te para qejane baze per prodhimin dhe tregtimin e mallrave industriale, ushqimore, etj,Tregtimi me shumice dhe me pakice i aksesoreve dhe i materialeve ndihmese te nevojshme per prodhimin e mallrave ushqimore, industriale, etj. Hapja e pikave te servisit, lavazheve, parkime, bar restorante, hoteleri, agjenci shitblerje, agjenci turistike e komisionere, si dhe ēdo aktivitet tjeter qe ka lidhje te drejteperdrejte apo te terthorte me aktivitetet e lartpermendura dhe qe sherbejne per permbushjen e objektit te veprimtarise. Tregtim i pajisjeve dixhitale.
Adresa: TIRANE Rruga "Mustafa Matohiti",Pallati 7,Shk.1,nr.5
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Ilir Tona 60
Gentian Qirjazi 40
Sektori ekonomik: konsulenca-marketing-design-projektim-arkitekture-shtypshkronje-panaire
Administratorė: Ilir Tona
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Xhiro vjetore (Lekė) 2014 : 43,871,086.00
Xhiro vjetore (Lekė) 2015 : 70,107,247.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2012): 9,233,246.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2013): 10,870,227.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2014): 10,553,320.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2015): 18,291,649.00
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
INFOSOFT SOFTWARE DEVELOPER