Ndryshimi i fundit: E Premte, 20 Korrik 2018
AULONA-POL-1
Numri unik i identifikimit (NIPT): K26307202E
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Vlorė
Viti i themelimit: 2001
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 57,349,658.00
Numri i aksioneve/kuotave: 100
Fusha e veprimtarisė: Sigurimi i Objekteve Publike e Private ne pronesi ose ne perdorim te personave fizike dhe juridike qe ushtrojne veprimtari ne territorin e Republikes se Shqiperise.Sigurimi dhe Mbrojtja e jetes dhe shendetit te personave fizike, shtetas te huaj ose shqiptare. Tregtimi i armeve te gjahut dhe materialeve te tjera te gjuetise.Pastrim dhe administrim godina/ambjente banimi apo zyrash. Projektim, zbatim, shitje, mirembajtje, dhe instalim sistemesh elektronike te sigurise dhe te mbrojtjes pasive si ato te alarmit, video vezhgimit dhe akses kontrollit.lmport - Eksport i mall rave industriale dhe ndertimore. Trajnime ne fushen e Sigurise dhe Kujdesit ne Pune. Trajnime ne fushen e Sigurise Fizike dhe taktikave te mbledhjes se informacionit dhe ato luftarake. Import -Eksport - Ndermjetesim per mallra te industrise ushtarake. Projektim, instalim rrjete kompjuterike. Importi - eksporti, shitja me shumice dhe pakice e produkteve tekstile,veshje te te gjitha llojeve. Shitja me shumice dhe pakice e mallrave industrial dhe ushqimore. Tregtimi i artikujve te ndryshem. Importi - eksporti shitja me shumice e pakice e pajisjeve elektrike, elektronike, lende te para per industrine, materiale ndertimi dhe hidrosanitare,pajisje zyrash kancelari, pjese kembimi, auto dhe makineri te cdo lloji, pajisje teknologjike etj. Shitja, blerja dhenia me qira e pasurive te paluajtshme. Transport i mallrave dhe udhetareve brenda dhe jashte vendit. Menaxhimi i qendrave tregtare,bareve dhe restoranteve. Ofrimi i sherbimit te konsulences, ne fushen e biznesit,manaxhimit,taksave etj. Si dhe cdo veprimtari tjeter ekonomike qe do te konsiderohet e nevojshme dhe e dobishme per realizimin e qellimit te shoqerise dhe qe nuk bie ndesh me legjislacionin shqiptar ne fuqi. Shoqerim i vlerave monetare apo dhe sendeve te ēmuara gjate transportit te tyre. Kryerjen e ēdo aktiviteti si shoqeri e ruajtjes dhe sigurise fizike SHPSF kategoria 1.3. B ne perputhje me ligjin Nr. 75/2014. Import eksport, tregtimi i artikujve te ndryshem te te gjitha llojeve, me shumice e pakice.Sisteme alarmi, vezhgimi GPS, si dhe te gjitha pajisjet ndihmese, fdm rezistent kundra shperthimeve, thyerjeve dhe demtimeve.Import, eksport, mbajtje, ruajtje, prodhim, tregtim, gjurmim dhe transport brenda dhe jashte territorit te Republikes se Shqiperise te armeve dhe municioneve te parashikuara ne ligj, te mallrave ushtarake me nje perdorim dhe mallrave te teknollogjise me perdorim te dyfishte.Caktivizim dhe riparim te annexe.Tregtim te armeve te gjahut dhe materialeve te tjera qe lidhen me gjuetine si dhe certifikime ne fushen e gjuetise,Ushtrimi i veprimtarise se qitjes sportive sipas ligjeve ne fuqi.Qender formimi profesional teorik/praktik per personat qe ligji u lejon te mbajne arme.Qender formimi profesional teorik/praktik, per sherbimin privat te sigurise fizike, ne fushen e sigurise.Organizim i panaireve te artikujve ushtarake me nje perdorim dhe atyre me perdorim te dyfishte, organizim i ekspozitave kombetare dhe nderkombetare brenda dhe jashte vendit si dhe organizim i konferencave kombetare dhe nderkombetare brenda dhe jashte vendit.Qender formimi profesional dhe poligon civil qitjeje te ndertuar per qellime rekreative, sportive dhe te praktikes me shenjester, te miratuar dhe te certifikuar sipas ligjeve ne fuqi, si dhe cdo aktivitet tjeter ndihmes per te permbushur dhe realizuar objektin si me siper ne perputhje me ligjin 74/2014.Licenca per import/eksport dhe tregtim pėr armėt e kategorive "B1", "B4", "C" dhe "D". Licenca pėr transportin e armėve, pjesėve dhe municioneve tė tyre tė kategorive "B1" , B4", "C" dhe "D". Neni 17 Licenca pėr poligon civil qitjeje. Neni 18 Licenca pėr aftėsimin teorik dhe praktik tė personave pėr armėn Neni 20 Dėshmia pėr aftėsimin teorik dhe praktik pėr armėn. Konsulence dhe implementim te sistemeve te telekomunikacionit. Projektim i sistemeve elektronike dhe te telekomunikacionit. Ndjekje dhe kontroll i realizimit te projekteve. Import-eksport, projektim,instalim dhe mirembajtje per: Pajisje dhe sisteme elektronike,Pajisje,rrjete dhe sisteme te telekomunikacionit,Pajisje software,Sisteme dhe rrjeta te teknologjise se informacionit,Pajisje dhe sisteme te dedektimit dhe mbrojtjes nga zjarri,Pajisje dhe sisteme te vezhgimit,mbikqyrjes dhe alarmit,Pajisje dhe sisteme elektrike,energjetike dhe te burimeve te ushqimit. Shoqeria mund te realizoje cdo lloj operacioni financiar apo tregtar qe lidhet direkt apo indirekt me objektin e saj,brenga limiteve te parashikuara nga legjislacioni ne fuqi. Ofrim i rrjeteve dhe sherbimeve te komunikimeve elekronike. Mbjelle, kultivim, prodhim, grumbullim, paketim, tregti i produkteve bujqesore. Import eksport i produkteve bujqesore. Veprimtari ne fushen e bujqesise dhe blegtorise. Import e tregtim i makinerive bujqesore. Import, ndertim dhe tregtim serash diellore dhe serash me teknologji te larte. Ofrimit te Sigurise se Aviacionit Civil dhe dhenien e trajtimeve ne fushen e sigurise se Aviacionit Civil
Adresa: VLORE Bulevardi Ismail Qemali, Lagjja Pavarėsia, Pallati Riviera 2, Kati 3 (prane stadiumit Flamurtari)
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Ervin Koēi 100
Sektori ekonomik: sherbime te ruajtjes fizike
Administratorė: Agim Alimemaj
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Xhiro vjetore (Lekė) 2014 : 110,315,036.00
Xhiro vjetore (Lekė) 2015 : 150,563,050.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2012): 27,049,525.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2013): 59,707,405.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2014): 17,667,265.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2015): 13,761,241.16
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
AULONA-POL-1