Ndryshimi i fundit: E Shtunė, 11 Maj 2019
Adi Professional
Numri unik i identifikimit (NIPT): K22113002I
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2002
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 100,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 100
Fusha e veprimtarisė: Tregeti me shumice dhe pakice import eksport artikuj te ndryshem industrial, artikuj ushqimor, kancelari etj. Tregti me shumice dhe pakice eksport import i produkteve dhe nenprodukteve bujqesore dhe blegtorale, perpunim dhe ambalazhim i tyre, ushqimeve per blegtorine, farerave, fidaneve, plehra kimike, makineri bujqesore e blegtorale etj. Prodhim, perpunim dhe tregtim me shumice dhe pakice import eksport i pijeve alkolike dhe joalkolike ne te gjitha format e perpunimit te tyre si dhe ambalazhimi i tyre. Tregtim me shumice dhe pakice import eksport i duralumineve dhe produkteve te gatshme apo gjysem te gatshme te duralumit. Prodhim dhe tregtim i lekureve e prodhimeve te tjera si canta, kepuce etj. Tregtim me pakice te hidrokarbureve. Dhenie me qera e objekteve per perdorim personal ose shtepiak. ndermjetesim ne shitjen e makinerive dhe pajisjeve industriale. Transport i mallarave dhe i udhetareve brenda dhe jshte vendit, taksi, sherbime urbane etj. Shoqeria do te kete mundesi te kryeje te gjitha operacione tregetare, ekonomike, industriale qe kane lidhje te ngushte me permbushjen e ketij objekti. Projektim, zbatim, mirembajtje, dhe asistence teknike te impianteve elektrike ne pergjithesi per tensionin e mesem, te ulet si; impiante te automatizimeve industriale te renda, impiante te aspirimit dhe klimatizimit, impiante te trasmetimit dhe trasformimit te energjise, impiante per kantiere detare, impiante ndricimi per institucionet publike, impiante te energjise alternative, impiante te mbrojtjes nga ngarkesat atmosferike, impiante portash impjante portash automatike, bllokues trafiku, sisteme parkimi te mbyllur dhe te hapur, impiant barrierash dhe kontrollit te dedikuar, impiante kundra grabitjes, zjarrit, permbytjeve dhe gazrave, impiante video-vezhgimi TVCC dhe speciale, impiante per trasmetim te dhenash dhe telekomunikacioni, Import eksport mjetesh lundrues etj. Tregtimi, import eksport me shumice dhe pakice te materialeve e pajisjeve elektrike, pajisjeve industriale dhe elektroshtepiake pajisjeve e sistemeve /impianteve te ftohjes e ngrohjes (kondicionimit) si dhe impiarteve te tjera te cfaredo lloji. Projektim dhe instalim i impianteve e paisjeve elektrike, elektroshtepiake, industriale, sistemeve te ftohjes e ngrohjes (kondicionimit) si dhe impianteve te tjera te cfaredo lloji ne vendet e ushtrimit te aktivitetit dhe jashte tyre ne objekte te ndryshme. Sherbim e mirembajtje dhe servise te ndryshem per materiale e pajisje elektrike, pajisje industriale e lektroshtepiake si dhe per pajisje dhe sisteme te ftohjes e ngrohjes (konidicionimit) si dhe per impiante te tjera te cfaredo lloji ne vendet e ushtrimit te aktivitetit dhe jashte tyre ne objekte te ndryshme.Tregti me pakice te cigareve (Tobacco shop)
Adresa: TIRANE Rruga e Durresit, Nr. 148
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Adriatik Tarja 100
Sektori ekonomik: tregtim-magazinim-ambalazhim
Administratorė: Adriatik Tarja
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Xhiro vjetore (Lekė) 2014 : 15,208,715.00
Xhiro vjetore (Lekė) 2015 : 33,780,555.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2012): 384,348.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2013): 551,210.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2014): 958,075.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2015): 2,496,919.00
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
Adi Professional