Ndryshimi i fundit: E Shtunė, 07 Shtator 2019
KASTRATI SHA
Numri unik i identifikimit (NIPT): K21711502V
Forma ligjore: Shoqėri Aksionare
Selia:
Viti i themelimit: 2002
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 2,500,000,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 2,500,000
Fusha e veprimtarisė: Krijimin,instalimin dhe venien ne shfrytezim te impianteve,stacioneve,reparteve,linjave per tregtimin e hidrokarbureve brenda e jashte vendit,import-eksport dhe tregti me shumice e naftes,gazit,nenprodukteve te tyre,vajrave lubrifikante,transporti kombetar e nderkombetar i tyre,import-eksport dhe tregti me shumice e pakice te teknologjise dhe pjeseve te kembimit per ushtrimin e veprimtarise hidrokarbure,te automjeteve te transportit hidrokarbur,te kokave dhe cisternave bote per to dhe per depozita stacionare te bombulave me ose pa mbushje gazi si dhe dhenien e asistences teknike per to,ndertimin dhe venien ne perdorim te depove hidrokarbure,rezervuareve te linjave dhe pikave te shitjes se tyre sipas projektit teknologjik,import-eksport dhe tregti me shumice e pakice te artikujve industriale,bujqesore,blektorale,ushqimore,ndertimore,elektroshtepiake,audiovizive,elektrike,te makinerive per ndertim,ndertimin e cdo godine,qendra bisnesi,hotele,bar-restorante,magazina,parking,komplekse turistike,depo stacionere per karburante e nenprodukteve te tyre,ngritjen dhe venien ne shfrytezim te poligoneve te ndertimit per prodhimin e materialeve inerte te betoneve,penobetoneve dhe te cdo materiali ndertimor parafabrikat,ndertime te impianteve te pastrimit te mbeturinave civile dhe industriale,per ngritjen dhe restaurimin e rrjetit bonifikues te vaditjes dhe kullimit,punime dhe kanalizime per rrjetet e jashtme dhe te brendshme te ujesjellesve e te cdo rrjeti tjeter te sistemit hidrik,prodhim guri,punime cimentimi,injektive detare,shtrirje kabllosh e tubacionesh nenujore,ndertimin e urave,rrugeve urbane e interurbane,asfaltimin e tyre,kryerjen e veprave te artit,agjensi turistike,doganore,spedicionere,te transportit tokesor,detar e ajror civil, te pasagjereve e mallrave,hapjen e zyreva te projektimit dhe zbatimit,dhenien e asistences teknike te supervizionit,te kolaudimit dhe te ekspertizes ndertimore per nevojat e te treteve
Adresa: DURRES Lagja 14,Rruga "Tiranes" ,ura e "Dajlanit"
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Shefqet Kastrati 100
Sektori ekonomik: ndertime investimesh publike dhe veprash arti- ura-autostrada
Administratorė:
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės: 3
Xhiro vjetore (Lekė) 2014 : 63,364,373,836.00
Xhiro vjetore (Lekė) 2015 : 50,372,927,227.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2012): 733,799,130.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2014): 1,437,405,363.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2015): 1,254,826,900.00
Website:http://kastratigroup.al/
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
Hysen Beka 20/05/2011
KASTRATI SHA