Ndryshimi i fundit: E Diel, 19 Janar 2020
SARDO SHPK
Numri unik i identifikimit (NIPT): K13120402W
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Fier
Viti i themelimit: 2001
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 100,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 100
Fusha e veprimtarisė: Zbatim punime ndertimi ne kadigorite. Punime dheu, sistebime, tarasime etj. Ndertime civile dhe ekonomike. Ndertime rruge, autostrada, mbi kalime, hekurudha, tranvaje, metro, pista aeroportuale, punime nentoksore, ura vepra arti. Ndertime ujsjellsash. Gazsjellsash, vajsjellsash, vepra kullimi e vaditje dhe kanalizime. Punime per prishjen e ndertimeve. Impjante hidrosanitere, guzhina, lavanteri e mirmbajtje e tyre.Impjante ndertese dhe transportues (ashesore, shkalle leveizesetransportues). Punime rifiniture te muratures, material druri, plastike, metalike, metalik, xhami etj. Punime sinjalistike rrugore, brarjera dhe mbrojtje rrugore.Ndertime parafabrikate betonarmeje, struktura metalike e druri.Linja teknologjike, termike dhe te kondicionimit.Punime topografike. Punime elektrike.Ndertime sillosa, kulla uji prej beton armeje dhe metalike.Rikonstruksion godine civile dhe ekonomike, veshje fasade. Tregtim me shumice dhe pakice, import – eksport mallra industrial, ushqimore,elektro shtepiake, konfeksionesh, lavazho, bilardo, resorante, agjensi per shitblerje dhenie me qera te pasurive te ndryshme dhe te patundeshme,angjesi komisionare, zyra konsulence etj, mallra bujqesore e blektorale, bime medicinal e mjeksore. Prodhime dhe tregtim material ndertimi me shumice e pakice dhe import – eksport. Transport mallra Brenda e jashte vendit.Tregtim me shumice e pakice te makinave te llojeve te ndryshme (autovetura, kamion, furgona,etj), import eksport i tyre, tregtim i pjeseve te kembimit te makinave te llojeve te ndryshme, hapje servisesh.Tregtim me shumice dhe pakice i kompjuterave dhe aksesoreve te tyre.Kancelari
Adresa: FIER Lagjja Apollonia, rruga Xoxi Andoni, pallati 8 katesh me nr-89, kati i pare.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Saba Hamataj 100
Sektori ekonomik: ndertime investimesh publike dhe veprash arti- ura-autostrada
Administratorė: Saba Hamataj
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Xhiro vjetore (Lekė) 2014 : 21,465,205.00
Xhiro vjetore (Lekė) 2015 : 96,053,630.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2012): 2,451,109.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2013): 2,297,351.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2014): 1,286,455.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2015): 1,023,297.00
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
SARDO SHPK