Ndryshimi i fundit: E Enjte, 19 Korrik 2018
Ergi SHP
Numri unik i identifikimit (NIPT): K02727229P
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Elbasan
Viti i themelimit: 2000
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 195,845,104.00
Numri i aksioneve/kuotave: 1
Fusha e veprimtarisė: Ndermarje ndertimi per vete dhe per te trete ne kryerjen e veprimtarive ndertimore,ndertime civile,industriale,bujqesore,turistike dhe kompletimi me instalimet elektrike,elektronike...etj qe lidhen me to.Studim,projektim,ndertim e zbatim te veprave ndertimore te te gjitha llojeve sipas legjislacionit shqiptar.Studime urbanistike te te gjitha llojeve.Projektim,ndertim,montim,zbatim e rikonstruksion te:godinave te te gjitha llojeve,rruge te cdo kategorie,autostrada,mbikalime,hekurudha,tramvai,metro,pista aeroportuale,punime nentokesore,ura e vepra arti,ujesjellesa,gazsjellesa,vajsjellesa,vepra kullimi e vaditje,ndertime hidroteknike,mbrojtje lumore,sistemime hidraulike e binifikime,barriera dhe mbrojtje lumore,diga,damba,tunele.Ndertime n/stacioneelektrike,linja te tensionit te larte,te ulet e te mesem dhe shperndarjen e energjise.Ndertim impjante idrosanitare,kuzhina,lavanteri e mirembajtjen e tyre.Impjante ngritese transportuese.Ndertime parafabrikat beton arme,struktura metalike e druri.Impjante teknologjike,termike e kondicinimi.Impjante e linja telefonie dhe telekomunikacioni.Impjante te brendshemelektrike,telefonike,radiotelefoni..etj.Impjante te sinjalistikes rrugore te trafikut, sinjalistika rrugore jo ndricuese.Investime ne ndertime civile,pallate e ne ndertime turistike.Hapjen e agjensive imobilare.Transport mallrash dhe udhetaresh e pika servisi per automjete.Import-eksport sipas legjislacionit shqipetar.Ndertim hidrocentrale, prodhim te energjise elektrike dhe shitje te energjise elektrike. Ripopullim, peshkim. Mobilim zyrash, ambjente te ndryshme, mobilim shkollash, spitalesh, ambjente banimi, etj. Mbrojtje nga zjarri dhe shpetim, studim e pergatitje projektesh mbi masat e mbrojtjes nga zjarri te ndertesave te cdo lloji. Hartimi i akteve te ekspertizes per zjarret e rena.
Adresa: Bradashesh BRADASHESH Autostrada Elbasan-Metalurgji, km 3, prane kendit sportiv PEPA
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Nuri Balla 100
Sektori ekonomik: ndertime investimesh publike dhe veprash arti- ura-autostrada
Administratorė: Fadil Balla
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Xhiro vjetore (Lekė) 2014 : 538,019,051.00
Xhiro vjetore (Lekė) 2015 : 512,883,021.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2012): 26,022,465.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2013): 34,613,485.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2014): 51,207,280.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2015): 45,665,138.00
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
Ergi SHP