Ndryshimi i fundit: E Premte, 20 Korrik 2018
C O L O M B O SHPK
Numri unik i identifikimit (NIPT): J82916489E
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Fier
Viti i themelimit: 1995
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 10,000,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 100
Fusha e veprimtarisė: Punime germim ne toke, ndertime civile dhe industrial, rikonstruksione dhe mirembajtje godinash civile dhe industrial veshje fasada, rruge, autostrada, mbikalime, hekurudha, tramway, metro, psta aeroportuale, punime nentokesore, ura e vepra arti, diga e tunele hidroteknike, ujesjellesa, gazesjellsa, vajsjellsa, vepra kullimi e vaditje, ndertime detare dhe punime thellimi ne uje, punime dhe mbrojtje lumore, sistemime hidraulike dhe bonifikime, ndertimi i impianteve per prodhimin e energjise elektrike, ndertime per N/stacionet, kabinat e transformatoreve,linjat e TN e te mesem dhe shpendarjen e energjise.Punime speciale ndertimi Punime per prishjen e ndertimeve,impinte hidrosanitare, kuzhina, lavanteri, mirembajtje e tyre, impinte ngritese dhe transportuse (ashensore, shkalle levizese, transportues), punime rifiniture me material druri, plastike, metalike dhe xhami, rifiniture tev natyres teknike ndertuse, impinte te sinjalistikes ndricuse te trafikut, sinjalistika rrugore jo ndricuse, barriera dhe mbrojtje rrugore ndertime parafabrikat beton arme, struktura metalike dhe druri, punime strukturore special, shtresa dhe mbi struktura specal, punime mbi shina dhe tranversa, impiante teknologjike, termike dhe te kondicionimit, impiante dhe linja telefonie dhe telekomunikacioni, impinte te brendshme elektrike, telefoni, radiotelefoni TV etj. Punime topogjeodezike, shqipme gjeologo-inxhinierike, puse e shpime per uje.
Adresa: FIER Lagjja Kryengritja e Fierit, rruga Vangjel Rrushku, godina nr.67
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Diana Laba 100
Sektori ekonomik: ndertime investimesh publike dhe veprash arti- ura-autostrada
Administratorė: Diana Laba
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Xhiro vjetore (Lekė) 2014 : 78,669,728.00
Xhiro vjetore (Lekė) 2015 : 90,157,612.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2012): -2,769,682.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2013): -1,135,656.68
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2014): 1,849,400.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2015): 7,140,864.00
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
C O L O M B O SHPK
C O L O M B O SHPK
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!