Ndryshimi i fundit: E Premte, 13 Korrik 2018
KURORA SHPK
Numri unik i identifikimit (NIPT): J76314803S
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Elbasan
Viti i themelimit: 1996
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 15,500,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 15,500
Fusha e veprimtarisė: Sistemime komunale dhe punime te mirembajtjes, punime te siperfaqeve te gjelberta,parqe,pastrim i siperfaqeve urbane,sherbime funerale , ndertim vepra kullimi e ujitje,tregtim i mallrave te ndertimit dhe inerte,tregtim i artikujve bujqesore dhe industrial, tregtim i peshkut, tregtim uji. Studime e projektime urbanistike,ndertime industriale,banesa e ndertime te objekteve te ndryshme turistike e bujqesore, punime te shtresave te rrugeve, ujesjellesa e kanalizime,impiante per prodhimin e materialeve te ndertimit, punime sociale. Import- Export te produkteve bujqesore ne pergjithesi dhe veēanerisht te lendeve te para te prodhimit te serave, te pesticideve dhe plehrave, te mjeteve kryesore dhe ndihmese bujqesore, prodhimit te farerave te luleve, te fidanave te bimeve dekorative, te pemeve frutor etj. Sdudim ,projektim, ndertim, zbatim, asistence dhe mirembajtje te ambienteve te gjelberuara te ēfardo lloji, prodhim fidana pemesh e lulesh, farmaci bujqesore etj. Dezinfektim,dezinsektim dhe deratizim te ambienteve publike e jo publike. Import -Eksport i mallrave industriale te te gjitha natyrave si dhe tregtimin e tyre me shumice e pakice. Agjenci udhetimesh turistike,spedicionere dhe publicitare. Autotransport, transport udhetaresh,servise, parking e sherbime te tjera transporti. Projektim, ndertim dhe mirembajtje serash, lulishtesh, parqesh, dhe cdo gjelberim ne pergjithesi. Grumbullim, transport,evadimi dhe perpunimi i mbetjeve urbane ne fushat e depozitimit. Administrimi i hoteleve, restoranteve e bareve. Qeradhenie dhe huadhenie te mjeteve te prodhimit e mjeteve kryesore. Aktivitete te karakterit material, magazinim, ruajtje te pasurive te paluajtshme ,aktivitete publicitare, kerkim tregu, aktivitete te ndryshme ekologjike, kerkime per zhvillimin e bujqesise dhe ekologjise, mbrojtja e sistemit hidraulik bujqesor dhe impianteve te pastrimit te ujit te pijshem. Pyllezime.permiresime pyjore,sistemime malore,shfrytezim i pyjeve,mbareshtrim i pyjeve,mbareshtrim i kullotave e livadheve si dhe ndertimi e meremetimi i veprave per sigurimin e ujit ne kullota e livadhe,mbareshtrimi i flores spontane mjeksore e tonifere.mbareshtrimi i faunes dhe gjuetise sportive e turistike,mbrojtje e pyjeve nga semundjet,demtuesit dhe zjarret.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Servet Dedja 100
Sektori ekonomik: sherbime-ujesjelles-kanalizime-shperndarje energjie-perkthime-noteri-avokature-konvikte-sherbime bamiresie
Administratorė: Selman Plakalliu
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Xhiro vjetore (Lekė) 2014 : 24,991,894.00
Xhiro vjetore (Lekė) 2015 : 0.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2012): 1,459,798.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2013): 1,532,247.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2014): 3,800,465.00
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
KURORA SHPK