Ndryshimi i fundit: E Premte, 20 Korrik 2018
ELKRI&Co
Numri unik i identifikimit (NIPT): J74818825K
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Vlorė
Viti i themelimit: 1998
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 148,592,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 100
Fusha e veprimtarisė: Ne fushen e riparimit dhe ndertimit te objekteve civile e industriale,projektiome,studime,treg. e pergjith. imp. eksp,treg e mat. te ndertimit,mat. hidraulike e elektrike,paisj. hidrosan,elektrike e elektroshtepiake,treg. e te gjithe mallrave ushq. e indust. qe lejon ligji per sh.p.k.,sherbime bar,kafe e hotel,shkembime valutore,treg. karburantesh me pakice,shitblerje pronash e pasurish te luajtshme e te paluajtshme,transp mallrash e udhetaresh brenda e jashte vendit,agjenci turistike etj. Veprimtaritė e tjera profesionale lidhur me ndikimin nė mjedis,mjedisi dhe burime mjedisore baze,pėr ndikimin ne mjedis,importi i mbetjeve per qėllim riciklimi,pėrpunimi,dhe/ose pėrdorimi ose importi i substancave ozon-holluese,perpunimi i mbetjeve urbane,shėrbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me ndikimin nė mjedis. Shėrbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me burimet mjedisore bazė,shėrbime tė ekspertizes dhe/ose profesionale lidhur me pyje dhe/ose kullota,shpues profesionist pėr ujė.Sherbime ekspertize higjeno sanitare dhe shendetesore,sherbime nderhyrese higjeno sanitare shendetesore.Studime , projektime dhe punime ne fushen e pyjeve dhe prodhimin e fidanave pyjore dhe dekorative. Sherbime profesionale per projektimie dhe sherbime profesionale per zbatimin. Sherbime te ekspertizes dhe/ ose profesionale lidhur me pyje dhe / ose kullote.Pastrimi I ambienteve te brendshme dhe te jashtme te godinave shoqerore, sociale e te cdo lloji tjeter te kesaj natyre dhe sistemimi e gjelberimi i ambienteve te jashtme te tyre. Furnizim e perdorim te kiteve dhe reagenteve mjekesore te cdo lloji per spitale, qendra shendetesore, klinika e laboratore. Riparimin e cdo lloj mjeti te transportit rrugor, detar, hekurudhor, privat dhe shteteror si dhe furnizimin me cdo lloj pjese kembimi te tyre.
Adresa: SARANDE Lagjja nr.4, rruga Apostol Ēuni, Nr.4, Sarande.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Fotina Rondo 100
Sektori ekonomik: NDERTIMI
Administratorė: Eduard Ēepe
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Xhiro vjetore (Lekė) 2014 : 64,661,659.00
Xhiro vjetore (Lekė) 2015 : 63,565,063.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2012): 6,284,864.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2013): 4,372,718.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2014): 6,141,603.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2015): 4,680,643.00
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
ELKRI&Co