Ndryshimi i fundit: E Premte, 13 Korrik 2018
XHENGO SHPK
Numri unik i identifikimit (NIPT): J64103171M
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Korce
Viti i themelimit: 1994
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 205,000,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 100
Fusha e veprimtarisė: Ne fushen e ndertimeve civile e industriale,rikonstruksion dhe mirembajtje godinash,veshje fasadash,punime germimi.Rruge autostrada,mbikalime,hekurudha,tramvai,metro,pista aeroportuale,punime nentokesore ura e vepra arti.Ujesjellesa,gazsjellesa,vajsjellesa,vepra kullimi e vaditje.Ndertim N/Stacione Elektrike e kabina e linja TN,punime te inxhinierise ne Mjedis,impiante hidrosanitare,impiante ngrites transportues,punime prishje,rifiniture te materialeve te drurit,metalike,plastike,xhami,e rifinitura te natyres se ndertimit.Impiante te sinjalistikes rrugore bariera etj.Parafabrikate betoni,druri,metalike.Impiante teknologjike,termike,kondiciomini,linja telefonike e telekominikacioni,impiante te brendshme elektrike,telefonie,radiotelefoni,TV.Pastrim te ujrave detare,liqenore,lumore,impiante te ujit te pijshem dhe pastrimi i tij.Impiante te grumbullimit,trajtimit te mbetjeve urbane,punime topogjeodezike.Sisteme kunder zhurmes per infrastrukture.Shitje biletash udhetimi e turistike.Grumbullim,perpunim,tregtim te skrapit te hekurit dhe te metaleve me ngjyra. Punime siperfaqesore dhe nentokesore dhe perdorim te lendeve plasese per punime civile.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Ali Xhengo 45
Shyqyri XHENGO 35
Ardian Xhengo 20
Sektori ekonomik: ndertime investimesh publike dhe veprash arti- ura-autostrada
Administratorė: Ali Xhengo
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Xhiro vjetore (Lekė) 2014 : 154,886,133.00
Xhiro vjetore (Lekė) 2015 : 0.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2012): 3,286,864.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2013): 3,602,427.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2014): 38,867,808.00
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
XHENGO SHPK