Ndryshimi i fundit: E Premte, 13 Korrik 2018
BELADI SHPK
Numri unik i identifikimit (NIPT): J62903254C
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Elbasan
Viti i themelimit: 1995
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 74,900,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 1,000
Fusha e veprimtarisė: Nderrmarje ndertimi per vete e per llogari te te 3-teve ne kryerjen e veprimtarive ndertimore,ndertime civile,industriale,bujqesore,turistike dhe kompletimi me instalimet elektrike...etj qe lidhen me to.Projektim,ndertim dhe zbatim te veprave ndertimore te te gjitha llojeve sipas legjislacionit shqiptar.Studime urbanistike te te gjitha llojeve.Projektim,ndertim,zbatim dhe rikonstruksion te:godinave te te gjitha llojeve, rruge te cdo kategorie,autostrada,mbikalime,hekurudha,punime nentokesore,ura e vepra arti, ujesjellesa,vepra kullimi e vaditje,ndertime hidroteknike,mbrojtje lumore,barriera dhe mbrojtje lumore,diga,damba,tunele.Ndertime per n/stacione elektrike,linja te tensionit te larte,te ulet e te mesem e shperndarjen e energjise.Ndertim impiante hidrosanitare,kuzhina,e mirembajtjen e tyre.Ndertime parafabrikat beton arme,struktura metalike e druri.Impjante teknologjike,termike e kondicionimi.Impjante,linja telefonie dhe telekomunikacioni.Impiante te brendshem elektrike,telefonike,radiotelevizioni,tv...etj.Investime ne ndertime civile,pallate dhe ne ndertime turistike.Prodhim te materialeve ndertimore si kolle,stuko,betone...etj e tregtimin e ketyre prodhimeve.Shfrytezim,prodhim dhe tregtim ne karriera lumore,gurore,gureve. Tregtim me shumice e pakice te te gjithe mallrave industriale,ushimore,ndertimore.tregtim me shumice e pakice,eksportim-importim-tranzitim dhe artikuj te ndryshem industrial,makineri e paisje te te gjitha llojeve perfshire edhe vegla pune,paisje sinjalizimi,ngrohesa diellore...etj.Materiale ndertimi dhe mobilimi te jashtem e te brendshem.Konstruksione dhe panele te gatshem dhe gjysem te gatshem ndertimore.Automjete te cdo lloji,marke e tonazhi dhe pjese kembimi per to,materiale ndertimi.Pajisje druri,duroalumini.Servis makinash,lavazho.Zhvillim te aktivitetit tregtar ne dyqane dhe markete.Transport mallrash per vete dhe te trete brenda e jashte territorit shqipetar.Import-eksport sipas legjislacionit shqipetar. Punime saldimi, prerje dhe saldim me elektroda karboni, punime saldimi, prerje dhe saldim me oksigjen. Prerje, perpunim, grumbullim skrapi, importimi dhe tregtimi i energjise elektrike.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Tefik Venari 20
Admir Venari 20
Sanije Venari 20
20
Sektori ekonomik: ndertime investimesh publike dhe veprash arti- ura-autostrada
Administratorė: Tefik Venari
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Xhiro vjetore (Lekė) 2014 : 211,418,542.00
Xhiro vjetore (Lekė) 2015 : 0.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2012): 11,122,258.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2013): 15,156,794.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2014): 10,689,671.00
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
BELADI SHPK