Ndryshimi i fundit: E Shtunė, 07 Shtator 2019
FUSHA
Ndryshimi i fundit bėrė mė: 30-09-2015
Numri unik i identifikimit (NIPT): J61922018S
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tiranė
Viti i themelimit: 1994
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 114,111,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 100
Fusha e veprimtarisė: Ndertime civile dhe ekonomike ,ndertime civile,industriale turistike,bujqesore deri ne 5 kate.Ndertime civile ,industriale turistike bujqesore mbi 5 kate, rikonstruksione ,ndertim banese me skelet mbi 8 kate.Ndertime rrugore ,ndertim rruge kategoria IV dhe V,ndertim rruge kategoria III dhe II .Punime te mirembajtjes dhe sinjalizimit ne rruge ,ndertim mbi shtresa rrugore .Ndertim autostrade -pista -aeroportehelioporte .Ndertim hekurudhore ,punime hekurudhore,punime speciale te shinave dhe traversave, punime ne sistemin elektrik dhe te sinjalizimit. Ndertim ura dhe vepra arti deri ne 10 m,ndertim ura dhe vepra arti mbi 10 m -Ekstakada-ura metalike -te varura ,ndertim tunele rrugore - hekurudhore, ndertime detare , ndertime portuale -bankina - basene - pontile, punime thellimi-drenimi. Ndertime hidraulike e hidroteknike , ndertime ujsjelles , kanalizime ,kanale e impiante vaditje , punime mbrojtje te sistemit hidraulik- cimentime etj,ndertim impiante te sistemit te ujit, ndertim vajsjelles, gazsjelles,naftesjelles, ndertim digadamba deri ne 10 m , ndertim galeri- tunele, ndertim diga te larta .Vepra te vecanta punime speciale ,sillose, kulla ,kulla uji etj ,B/arme metalike, perforcime themeli e punime 2 nentokesore , izolime mbi dhe nentokesore nga ujrat, themele te vecanta , puse shpime gjeologo- inxhinierike, ēpime per uje .Punime restaurimi, restaurim i ndertesave monument kulture , punime restaurimi ne vepra arkeologjike . Punime karpenterie.Punime sherbimi, punime ne siperfaqe te gjelberta parqe -pyll parqe, pastrimi i siperfaqeve urbane, kryerja e punimeve dhe sherbesat funerale , mirembajtja dhe zhvillimi i dekorit ne mjedise urbane -ndricimi e sinjalizimi urban.Shfrytezim te mineraleve te grupit 1,11,111,1V, ne karieren e punimeve nentokesore, perdorimin civil te lendeve plasese ne objektet qe punon, nxjerrjen dhe perpunimin e gurit gelqeror duke prodhuar te gjitha llojet e rerave te suvatimit, etj. Prodhim, perpunim, ruajtje konservim dhe paketim te produkteve bujqesore dhe blegtorale. Veprimtari ne fushen e dhenien e lejes se drejtimit, "Autoshkolle per dhenien e lejes se drejtimit" me kodin VII.3.A. 1, ne kategorite A, B, C, D, BE, CE, DE. "Autoshkolle per dhenien e certificates se aftesise profesionale" me kodin VII.3.A.2, ne kategorite KC, KC E, KD, KD E. "Autoshkolle per dhenien e deshmise se aftesise profesionale" me kodin VII.3.A.3, ku futen i) automakinist, ii) ekskavatorist, iii) buldozerist.Gumbullim, transportim, ruajtje, riciklim, perpunim apo asgjesim i mbetjeve te llojeve te ndryshme perfshire mbetjet spitalore dhe ato te rrezikshme. Ndertim i linjave te shfrytezimit dhe pasurimit te ujit te pijshem si dhe tregtimit te tij. Sherbime pastrimi te ambienteve te brendshme dhe te jashtme she sherbime DDD (Dizinfektim, Dizinsektim, Deratizim) si dhe tregtim materialesh pastrimi.
Adresa: TIRANE Njesia bashkiake nr 2, rruga Murat Toptani, godina nr 25
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Shkėlqim Fusha 100
Sektori ekonomik: ndertime investimesh publike dhe veprash arti- ura-autostrada
Administratorė:
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Ndryshime nė vite:
Data Ndryshimi i kryer
25.07.2016 Nė datėn 25.07.2016 shtohet si objekt aktiviteti edhe: Sherbime pastrimi te ambienteve te brendshme dhe te jashtme she sherbime DDD (Dizinfektim, Dizinsektim, Deratizim) si dhe tregtim materialesh pastrimi
Website:
Lloji i pronėsisė:
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
Nikolla Geco
FUSHA