Ndryshimi i fundit: E Premte, 20 Korrik 2018
MENI
Numri unik i identifikimit (NIPT): J61909018W
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 1996
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 7,102,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 100
Fusha e veprimtarisė: Ndertime civile dhe industriale, rikonstruksione, mirembajtje godinash, ndertim rruge, mbikalime, hekurudha, ura, vepra arti, ujesjellesa, gazsjellesa, vepra kullimi, vaditje. Punime mbrojtje lumore, punime n/tokesore, punime germimi, prishje. Ndertim n/stacione elektrike e kabina e linja te TN, impjante per prodhim energjie. Punime te inxhinierise se mjedisit. Sinjalistika rrugore, ndricuese te trafikut. Ndertim e parafabrikat, b/a, punime rifiniture te muratures, metalike, druri, xhami, plastike. Impiante teknologjike dhe kondicionimi, impjante, mirembajtje hidrosanitare kuzhina, lavanteri, impjante linja telefonie dhe telekomunikacioni, punime elektrike , telefonike , radiofoni TV. Punime topogjeodezie. Grumbullim dhe trajtim te mbetjeve urbane. Prodhim tregim transport materiale ndertimi. Tregti transport materiale elektrike, hidraulike, hidrosanitare, elektroshtepiake. Tregtim, transport te produkteve ushqimore, blegtorale me shumice e pakice.
Adresa: TIRANE Njėsia Bashkiake Nr. 8, Rruga Shinasi Dishnica, Pallati UniCom Nr. 1, Hyrja A, Kati 2-tė
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Niat Liēi 100
Sektori ekonomik: ndertime investimesh publike dhe veprash arti- ura-autostrada
Administratorė: Niat Liēi
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Xhiro vjetore (Lekė) 2014 : 33,562,372.00
Xhiro vjetore (Lekė) 2015 : 43,631,446.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2012): 2,718,633.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2013): 1,909,255.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2014): 1,709,332.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2015): 3,895,527.00
Website:www.menishpk.com
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
MENI