K A D R A
Unique Identification Number (NIPT): K31321008J
Legal Form : Limited-Liability Company
Seat(legal entity) : Tiranė
Year of foundation: 1993
Legal Form changed year:-
Basic Capital (Albanian Lek): 18,000,000.00
Shares number: 100
Object of activity:
Address: Kamez LAKNAS Rruga Nene Tereza, Banese Private me Nr.Pasurie 180/29, Zona Kadastrale 2372
Shareholders/Partners/Temporary union for concession:
Shareholders/Partners Participation rate
Avni Dragjoshi 100
Economic sector: production and processing
Administrators: Avni Dragjoshi
Supervisory Board Number:
Annual turnover (ALL) 2014 : 87,999,238.00
Annual turnover (ALL) 2015 : 84,326,514.00
Earnings before taxes(EBT) (Albanian Lek) (2012): 1,178,764.15
Earnings before taxes(EBT) (Albanian Lek) (2013): 2,087,127.72
Earnings before taxes(EBT) (Albanian Lek) (2014): 5,419,347.00
Earnings before taxes(EBT) (Albanian Lek) (2015): 3,068,465.00
Changes during years:
Date Change made
12.02.2015 Nė datėn 10.02.2015 shtohet si objekt aktiviteti edhe: Tregtimi ne fushen e mjeksise nga te gjitha llojet e produkteve medicinale.
24.08.2015 Nė datėn 21.08.2015 shtohet si objekt aktiviteti edhe: Bar-kafe
13.09.2016 Ėshtė rritur Kapitali i Shoqėrisė nė datėn 06.09.2016, nepermjet kontributit ne natyre dhe pasurive te paluajtshme te nevojshme per aktivitetin e shoqerise. Vlera e kapitalit nga 100 000 leke u be 18 000 000 leke
Website:
Ownership type:
Financial Statement :
Accounting Expert:
Accounting Expert Assignment start date Assignment end date
K A D R A